Havspaddeln är ett svenskt varumärke som tillhandahåller kajaker och stand up paddleboards. Vår ambition är att ge människor möjlighet att på ett enkelt sätt ta del av det vatten som finns, oavsett om man befinner sig i innerstan, vid en fjällsjö eller ute i skärgården. Detta vill vi göra genom att erbjuda produkter som är enkla att använda och enkla att förvara.
Med våra uppblåsbara stand up paddleboards, som förvaras hoprullade tillsammans med paddel och pump i en bekväm ryggsäck, är det lätt att slänga upp allt på ryggen och transportera sig till fots, med t-bana eller bil till sitt favoritvatten. När brädan inte används tar den väldigt lite utrymme, den får enkelt plats hemma i garderoben.

Alla kajaker är tillverkade i ett stöttåligt plastmaterial som gör att du utan problem kan dra upp kajaken på klippkanten närhelst du vill stanna för att sträcka på benen eller ta en fikapaus. Vi tror att det är så de flesta vill använda sin kajak. Att ha en glasfiberkajak är vackert för ögat, men är på grund av dess ömtålighet desto besvärligare att hantera när de ska upp ur vattnet.

Vi har ansträngt oss lite extra för att ta fram kajaker som faktiskt är sköna att sitta i. Därför är ryggstöden mjuka och justerbara. Fotpedalerna som används för styra rodret är lätta att ställa in och manövrera. Alla Havspaddelns kajakmodeller är stabila och lättpaddlade. Vilken kajak som passar bäst för just dig beror främst på din kroppsstorlek och var du ska paddla.